Skal du til at holde fødselsdag? Og skal der være lidt gang i til den fest med rigeligt af god spiritus? Eller skal det være en mere sofistikeret fest, hvor I kan prøvesmage nogle forskellige slags cognac og portvin?

Hvilken form for drinks du serverer til din voksne fødselsdag, hænger meget sammen med hvilken slags fest det er, du gerne vil holde. Hvilket tema vil du gerne lægge for dagen?

Læs med her og se hvordan du kan vælge den rette slags spiritus til din fest.

Sofistikeret fest med cognac

Hvis du gerne vil holde en rigtig ’voksen’ fødselsdag, så skal der også være lidt stil over det.

Det er helt i orden, at man ikke har lyst til de store udspring og fest og farver længere, når man kommer op i alderen. Ens mening om hvad en god fest er ændrer sig meget jo ældre man bliver og hvis du hellere vil holde en fest med lidt stil, som er sofistikeret, så skal du gøre det.

En af de måder du kan holde en mere sofistikeret fest på blandt andet ved at sætte cognac på bordet. Cognac er ikke noget man lige bunder eller noget man drikker hurtigt. Det er noget man nyder. Find god cognac på tilbud her.

I stedet for cognac kan du også vælge andre mere ’sofistikerede’ drikke såsom portvin ved siden af cognac eller måske bare nogle rigtige gode rødvine og hvidvine. Hvorfor ikke købe lidt af hvert hjem og testsmage nogle af de forskellige varianter? På den måde har i også et indbygget samtaleemne til under festen, hvis nu samtalen går lidt i stå.

lækker cognac

Fest og farver – med masser af drikkevarer

Hvis du er en rigtig festabe og elsker at slå dig løs sammen med dine venner, så er det måske ikke lige cognac du skal have på bordet. Cognac kan nemlig godt være en lidt dyr drik og det er som sagt noget, som man nyder.

Hvis du godt kan lide at drikke igennem med dine venner, bør du derfor i stedet for cognac sætte nogle gode kolde øl, cidere eller lignende på bordet. Og det kan såmænd også være helt fint, hvis formålet er, at i alle lige skal være lidt snalrede i løbet af aftenen.

Når man køber kolde øl og cidere i stedet for cognac kan man også spare en masse penge, fordi disse ting typisk er en del billigere. Et smut over grænsen, hvis man bor tæt på Tyskland, skulle nok kunne klare den sag. Og måske bliver det til to ture, hvis det er en meget stor fest du skal holde.

Det er altid rart at kunne servere gratis alkohol for sine gæster, når man holder en voksen fødselsdag. Så uanset om det bliver den fine cognac eller om det bliver en dejlig kold øl, så husk at overveje dit valg nøje. Det kan nemlig sige en del om din fest og læge hele stemningen for aftenen, hvis i ikke sidder og drikker det helt rigtige.