Er du træt af, at dine cigaretter lugter og skader mere, end de gavner? Så kan du overveje at ty til e cigaretterne, der har den fordel, at de består af et batteri, en tank og en coil. Ligeså snart du tager e cigaretten i brug, vil du indhalere damp i stedet for røg. E-cigaretter indeholder nemlig en patron med væske, som du selv tilkøber ud fra præferencer. Selve væsken fås i mange forskellige smage.

Du kan vælge e cigaretter i mange forskellige modeller – nogle er aflange og runde, mens andre er mere firkantede. Fælles for dem alle er dog, at de indeholder de tre dele, der blev nævnt ovenfor. Hvis du er i tvivl om, hvilken model der umiddelbart passer bedst til dig og dine behov, kan du læse mere nedenfor og blive klogere på e cigaretter.

Sådan vælger du den rigtige e-cigaret

Ligesom med så mange andre produkter, kan det hurtigt være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige E cigaretter, der findes på markedet. Derfor anbefales det, at du starter ud med det, mange forhandlere kalder for en starterpakke. Her sørger forhandleren for, at du får den bedste start med en e-cigaret. Det er især fordelagtigt, hvis du ikke har erfaringer med den form for rygning og derfor har brug for kyndig vejledning, inden du kaster dig ud i projektet. Hvad er en startpakke helt nøjagtigt, spørger du sikkert dig selv.

En startpakke er en pakke, der som regel indeholder alt det, du skal bruge til din e-cigaret. Du får altså derfor både en e cigaret, en coil, oplader og manual. Det vil sige, at du på den måde har gode forudsætninger for at sætte dig grundigt ind i, hvordan en e cigaret fungerer. Efterhånden kan du selv danne dig et indtryk ud fra erfaringer og hurtigt konkludere, om pakken lever op til dine behov, eller om du for eksempel foretrækker en anden e væske eller e cigaret.

E-cigaretter i alle afskygninger

Der findes e cigaretter i mange forskellige modeller, kvaliteter og til forskellige priser. Hvis du umiddelbart ikke er så meget til den e-cigaret, du for eksempel har fået med i en startpakke, kan du altid skifte den ud med en anden. Det kan umiddelbart godt være svært at vurdere, hvad der fungerer for dig, fordi der findes så mange af dem. Men udover selve modellen, har du selvfølgelig også mulighed for at vælge farve. Hvis det er et helt umuligt valg at vælge selve modellen, kan du altid foretrække en bestemt farve, som du bedst kan lide. Derudover er der altid mulighed for at opsøge en forhandler og forhøre dig inden, du beslutter dig. Som nybegynder kræver det altid, at du lige vænner dig til den nye type cigaret, som adskiller sig væsentligt fra en almindelig cigaret. Heldigvis er en e-cigaret ganske nem at anvende, og du skal derfor ikke være nervøs for selve funktionaliteten. Der følger desuden altid en manual med, som du kan følge første gang, du skal bruger din nye e-cigaret.