Et praktikophold der giver mening, det er præcis hvad du kan forvente at gennemgå hos Try Medics. Hvis du overvejer eller allerede studerer indenfor det sundhedsfaglige område, så kan du tage et praktikophold i udlandet, der hvor der er allermest brug for din hjælp. Tag med til Uganda eller Tanzania og få en oplevelse for livet, samtidig med at du skraber relevant erfaring sammen som du kan bruge til at specialisere dig indenfor dit studie og blive bedre rustet til din videre karriere.

Tag med Try Medics som præstuderende

Har du brug for et givende sabbatår der gavner både dig og andre, så kan du et praktikophold i udlandet. Vælg selv om du vil til Tanzania eller Uganda og prøv kræfter i et spændende hospitalsmiljø. Her kan du stifte bekendtskab med kundskaber indenfor medicin, sygepleje eller jordemoder og undersøge om det skulle være aktuelt for dig at studere videre som odontolog eller fysioterapeut. Her får du muligheden for at blive mere sikker i dit fremtidige studievalg eller skrabe erfaring og point sammen, som eventuelt vil kunne gavne en kvote 2 ansøgning til dit drømmestudie.

Tag på praktik som en del af din uddannelse

Hvis du allerede går på en videregående uddannelse indenfor sundhedssektoren, så vil der med stor sandsynlighed være krav til, at du erfarer dig viden i form af praktik. Med et samarbejde mellem Try Medics og dit studie kan du sørge for at diverse krav indenfor praktikken bliver overholdt, samtidig med at du får en oplevelse for livet. Praktikopholdet vil være tilpasset dit uddannelsesniveau og du får lov at være med i et givende og spændende hospitalsmiljø der giver dig essentielle erfaringer som du kan tage med dig tilbage til Danmark.

Få en oplevelse der rummer meget mere end arbejde

Når du tager med Try Medics til udlandet for praktik, er der ikke kun plads til hårdt arbejde og det at tillære sig ny og vigtig viden. Med en praktikophold i udlandet hos Try Medics har du med i pakken mulighed for at opleve din destination til fulde. Tag på eventyr med dine med praktikanter og opleve en verden der er helt anderledes end Danmark. Brug eventuelt dine weekender på en safari guide gennem savannen eller besøg de nærliggende byer og oplev den unikke stemning. Ja hvorfor ikke også sejle ned langs med Nilen, når du alligevel er afsted. Få nye venskaber og skab minder der holder hele livet.

Derfor skal du tage på praktik i udlandet

Med et praktikophold i udlandet får du muligheden for at styrke din egen viden indenfor et spændende hospitalsmiljø. Samtidig kan du skabe nye venskaber og drage på eventyr med andre der har de samme interesser som dig. Derudover vil du kunne gavne en lokalbefolkning, både på offentlige og private hospitaler, i et område hvor der er særligt brug for lige præcis din hjælp. Du vil derfor kunne hjælpe dig selv, hjælpe andre og styrke din karriere i fremtiden.