Når efteråret indfinder sig, og det begynder at blive koldt, bliver det fodkoldt i mange hjem. Hvis du er en af de mange, der fryser om tæerne, så forkæl dine fødder med de bedste hjemmesko. Særligt hvis du har følsomme fødder og har brug for ekstra støtte i din hjemmesko, kan du få glæde af New Feet hjemmesko.

Særligt udviklet til følsomme fødder

I samarbejde med både fodterapeuter og ergonomiske eksperter er New Feet udviklet til særligt følsomme fødder. Både sko og hjemmesko fra New Feet tager flest mulige hensyn til dine følsomme og problematiske fødder, og giver den bedste støtte. Samtidig er de designet, så du ikke behøver at gå på kompromis med stil og udseende, selvom dine fødder har brug for ekstra støtte.

Særligt hjemmesko kan være svære at finde, hvis man har brug for ekstra støtte eller andre hensyn. Men med New Feet hjemmesko kan nu selv de mest følsomme fødder holdes varme hele vinteren. Hos New Feet får du et bredt udvalg af hjemmesko til både herrer og damer, som er tilpasset de særlige behov, som følsomme fødder har. Så nu er det slut med at skulle vælge imellem kolde tæer eller en uformelig hjemmesko uden støtte.  

Godt fodtøj giver bedre livskvalitet

En del af os har nok prøvet at vælge sko udelukkende baseret på design og stil. Det kan vise sig at få store konsekvenser for komforten og for dit velbefindende på længere sigt. Særligt for kvinder kan valget af ukomfortable sko, særligt dem med høje hæle og smalle skosnuder, have mere alvorlige effekter. Fødderne kan tage langsigtet skade, og særligt højhælede sko kan have konsekvenser for ankel-, knæ- og hofteled. Også bækkenet og ryggen er i fare for at tage skade ved langvarigt brug af højhælede sko.  

Tidligere var fodtøj til følsomme fødder, og fødder med behov for ekstra støtte, ofte designet til ældre mennesker, og det gjorde det ikke let for den yngre generation at vælge fornuftigt fodtøj. Men heldigvis har meget ændret sig, og med New Feet behøver du ikke at vælge mellem komfort og stil. Forhåbentlig betyder det, at den nye generation af kvinder vil have langt større tendens til at vælge behageligt og fornuftigt fodtøj. Dermed kan de undgå nogle af de helbredsmæssige udfordringer, som mange kvinder tidligere har lidt under.   

Giv en gave med varme

Kender du én, som altid har kolde fødder? Én som enten ikke kan finde hjemmesko, der passer til deres fødder, eller som synes at dem, der findes, er grimme og uden stil? Så giv en gave der varmer. Giv dem et par hjemmesko fra New Feet, eller lad dem selv vælge deres favorit og betale med et gavekort.

New Feet hjemmesko er et sikkert hit til alle med følsomme – og kolde – fødder. Så læg New Feet under juletræet, eller overrask med varme fødder til den næste fødselsdag. Du kan også forkæle dine børn og sørge for, at de kommer fra start med den bedste støtte og komfort med New Feet.