Sommeren er over os, og de fleste har et brændende ønske om at starte sommeren ud med at være i god form. Da sommeren ofte indebærer varme, og vi mennesker derfor har mindre tøj på, ja så er der mange der har et behov for at sørge for at de i denne tid ser bedre ud end normalt. Mange starter altså på træning og ændrer deres kost lige før sommeren, så de står helt skarpt til bikini tiden. Der findes utroligt mange træningsformer i dag, ja mulighederne er nærmest uendelige. Nogle fortrækker cardio, eksempelvis løb, Zumba eller eksempelvis step. Andre fokuserer mere på at bygge muskler og bruger tid på vægtløftning. Alt efter din form, og dine præferencer, ja så findes der med sikkerhed en træningsform til dig, selv hvis du er mere til en omgang pilates, yoga eller måske kickboksning. Hvis du ønsker at starte op på en god omgang træning, ja så kan det være at Reformer træning er lige noget for dig. 

Reformer træning  

Reformer træning er en nyere slags træning. Træningen foregår på det der kaldes reformeren. Denne reformer består af en glidende vogn, fjedre, stropper og en fodbarre. Træningen foregår altså ved at man befinder sig på denne reformer. Man skal altså på reformeren bevæge sig frem og tilbage, i forskellige stillinger således man træner forskellige muskelgrupper. På reformeren mærker man modstand fra henholdsvis egen kropsvægt og reformerens fjedre. Man kan på den måde selv tilpasse belastningen, altså efter dit niveau og din styrke. Denne form for træning er dynamisk og effektiv. Man bliver udfordret på en helt anden måde end man ellers er vant til, både i henhold til styrke, smidighed, balance, koordination og koncentration. Hvis du vælger at prøve kræfter med denne træningsform, og dermed udfordrer dig selv både mentalt og fysisk, så vil det resulterer i at du får stærkere muskler, lækre og slanke muskler, og du vil opleve dig selv som værende stærkere end nogensinde før.  

Prøv noget nyt 

Du kan altså allerede i dag klikke dig ind på det ovenstående link, og læse meget mere om denne forholdsvis nye træningsform. Skal du være med på trenden, og prøve alt det nye, ja så er det her helt sikkert noget du bør melde dig til. Du kan både gøre det alene, men også invitere en af dine veninder eller venner med, således i kan få en sjov og udfordrende oplevelse sammen. Du er garanteret en god introduktion fra vores instruktør, som guider dig sikkert igennem både den første gang, men også hver gang du møder op. På denne måde sikres det at du får en sikker introduktion, og lærer reformer træning at kende, men også at du hver eneste gang du træner får en god og sikker oplevelse med reformer vognen. Derfor bør du allerede i dag gå ind og booke din første introduktion på reformeren, så du sørger for at du og din krop er helt klar til sommeren, de lange dage på stranden og de gode aftener med dine nærmeste.