England har i mange år været en af de handelspartnere, vi altid har kunne betro os til her i Danmark. Og lige netop af den grund er der rigtig mange forretningsdrivende, der har noget at gøre med England på det handelsmæssige aspekt, og derfor er dybt berørt af det, der sker derovre, hvor der helt sikkert kommer til at finde nogle ændringer sted. Det betyder altså, at du skal være opmærksom på, om handlen med England bliver, som den plejer at være, eller om du skal til at tage nye værktøjer i brug for at holde handlen ved lige. Læs med her for at få et lille overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du handler med engelske varer. 

Moms på varer fra England kan være svært at holde styr på 

Uanset om du eksporterer eller importerer varer fra England, er der en hel del ting, du skal sørge for at have helt styr på. Moms på varer i England kan altså godt være lidt svært at holde styr på, og det er derfor vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i alle de mulige forandringer, der måtte finde sted. Hvis du bruger tid på det, er sandsynligheden for, at du ender med at komme galt afsted, en del mindre. Alternativt kan du søge hjælp udefra, så du helt og aldeles kan få styr på moms på varer fra England. Uanset hvilken metode du i sidste ende vælger at bruge, er det vigtigt, at du føler dig helt i kontrol, og at du har styr på, hvad du skal gøre, når du skal handle med varer fra England. Når du har styr på det, kan du med fordel lade din forretning vokse uden at komme galt afsted. 

Brexit skaber forandringer 

Det har ikke været til at undgå, at Storbritannien altså melder sig ud af EU, bedre kendt som Brexit. Dette medfører uden tvivl nogle omvæltninger, som med overvejende sandsynlighed kommer til at have nogle konsekvenser for, hvordan den fremtidige handel med britiske varer kommer til at foregå. Det er værd at være opmærksom på, for der kan nærmest fra den ene dag til den anden være sket så markante forskelle, at det kommer til at få betydning for din forretning – eller dig som privatperson. Brexit er derfor den type af begivenhed, der virkelig kommer til at berøre rigtig mange mennesker, og det kan gå ud over selv den mindste lille virksomhed. Vær opmærksom på de forandringer, Brexit skaber, og så vil du få helt styr på den moms på varer fra England.  

Få hjælp udefra 

Som tidligere nævnt kan det være en ganske god idé at søge hjælp udefra, når det kommer til at få styr på alle de forskellige og nye tiltag, der kommer til at træde i kraft i forbindelse med Brexit. Her kan det være klogt at få nogle kloge hoveder, som ved, hvad de snakker om, til at hjælpe en, så man ikke kommer til at begå nogle fejl.