Er du træt af at børneværelset flyder med uinspirerende plastiklegetøj? Der kan være tider, hvor man kigger rundt i børneværelset og indser, at der er blevet samlet lidt for meget legetøj sammen, som ikke holder i længden. Meget af det billige legetøj, der er på markedet, går hurtigt i stykker. Andre bekymringer kan være, om legetøjet indeholder farlige stoffer, som kan skade dit barn i længden. Og hvem kan ikke nikke genkendende til legetøj, som kan drive familien til vanvid med diverse blink og båt. Har du lyst til at sætte fokus på kvaliteten af dit barns legetøj, så er det Small foot fra Legler, som du skal prøve at udforske.

small foot

Vælg de gode materialer til barnets legetøj

Dit barn fortjener det bedste. Også når det kommer til legetøj. Med Small foot legetøj, får du kvalitetslegetøj udført i træ. Træ er et perfekt slidstærkt materiale, som kan tåle den til tider hårde håndtering, når børnelegen for alvor tager fart.

De holdbare træmaterialer er også med til at give Small foot et tidløst look, der kan være med til at skabe mange gode stunder fuld af barnegrin. Small foot laver en lang række produkter, smukt udført i træ, lige fra puslespil til legetøjsmad.

Selv udsmykningen på børneværelset kan klares med de finurlige figurer og bogstaver til ophæng. Det kan være med til at skabe sjov og ballade på børneværelset, og barnet kan være med til at sætte sit eget præg på indretningen. Alt sammen selvfølgeligt udført sirligt i holdbare træmaterialer.

Plads til kreativitet og udviklende leg

Når du vælger at købe det fantastiske trælegetøj fra Small foot, så får du et univers af legetøj, som er med til at stimulere barnet, og som lægger op til at fantasien skal slippes løs. Small foot producerer også legetøj til de allermindste, hvor der er lavet udfordrende aktivitetslegetøj, som er med til at stimulere dit barn, og bidrage positivt til barnets kognitive og motoriske udvikling. Til de større børn, er der mulighed for at leve sig ind i forskellige verdener, og lege at man er en købmandsbutik, eller en håndværker, der står ved sin arbejdsbænk. Det er kun fantasien der sætter grænser for de verdener og fortællinger, som dit barn får lov til at skabe med sit nye Small foot legetøj.

Skån dit barn og miljøet

Udover at Small foot legetøj er holdbart, opfordrer til fantasifuld leg og er fuld af spændende detaljer, så er det også det rigtige valg, hvis man er bevidst om skadelige stoffer. Det indbydende trælegetøj er uden giftige stoffer, så du behøver ikke længere at bekymre dig om, om dit barns legetøj indeholder skadelige stoffer. Sænk blot skuldrene, og lad dit barn kaste sig ud i timevis af inspirerende leg med det flotte trælegetøj. Det er ikke kun dit barn, der kan nyde godt af legetøjet uden giftige stoffer. Det kan også være med til at gavne miljøet, når vi forbrugere tager et aktivt valg om, at de produkter vi køber, de skal være fri for skadelige stoffer.