Covid-19 har efterhånden hærget det danske land, såvel som resten af verden i lang tid. Det har betydet, at mange har arbejdet hjemmefra, ikke har set vennerne på andet end en computerskærm og i det hele taget ikke har opholdt sig i store forsamlinger. Alt lige fra foreningsliv til fester har været dødt. Det er dog så småt ved at ændre sig, og også de større forsamlinger er ved at vende tilbage som vi får skudt vacciner ind i armene på danskerne. Men kan du overhovedet huske, hvordan man bør opføre sig?

Husk parfumen

I USA, hvor de er lidt foran os på den bane, erkender mange i hvert fald, at de lige skal lære at være fysisk til stede med andre mennesker igen. Hvis det også gør sig gældende for dig, kan det for eksempel være en god ide at huske parfumen. Det går lige at glemme både bad og parfume, når man bare mødes med vennerne bag skærmen. Hvis du skal mødes med dem i virkeligheden, er parfume dog en rigtig god ide. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, kunne det for eksempel være noget lækkert duftevand af mærket Zarkoperfume.

zarkoparfume

Zarkoperfume er et stort parfumebrand med parfumer til både mænd og kvinder. Manden bag det hele er danskeren Zarko Pavlov, hvorfor alle parfumerne er håndlavet og hældt på flaske her i Danmark. På den måde kan du også være sikker på kvalitet og klimavenlighed her, på en måde, som du kan med de færreste udenlandske parfumer.

Interessante duftsammensætninger til alle

Det er dog langt fra den eneste grund til at købe sig en parfume fra Zarkoperfume. Zarko Pavlov tænker nemlig også dybt over hver eneste duftsammensætning, hvilket har ledt til komplekse men velduftende og ikoniske parfumer. Da brandet er lavet 100% på eget laboratorium, kan de sågar spekulere i duften helt ned på molekyleniveauet. Når der bruges molekyler i parfume som Zarkoperfume gør det, fremstilles molekylerne således, at de reagerer forskelligt med forskellig kropskemi. Selvom du og en ven bruger den samme parfume fra Zarkoperfume, kan i altså godt hænde at dufte forskelligt.

Det gør sig for eksempel gældende for de meget passende navngivne Pink Molécule og Purple Molécule fra Zarkoperfume. Pink Molécule er en af de mest populære feminine parfumer fra Pink Molécule og dufter let og fint at både frugt og champagne, mens Purple Molécule dufter udpræget blomsteragtigt af orkide.

Som sagt producerer Zarkoperfume dog også maskuline molekyle parfumer. Det gælder for eksempel deres Molécule No. 8 Wooden Chips, der som navnet antyder dufter af træ men også får en spændende blomstret note såvel som en duft af mandarinolie. Zarkoperfume har sågar parfumer, der går på grænsen mellem det maskuline og det feminine såsom Zarkoperfume Oud’ish, der dufter dejligt af skov. Zarkoperfume har meget andet at vælge imellem, så du helt selv kan vælge, hvad du vil dufte af, når du skal møde vennerne igen.