God søvn er supervigtig. Det kan forbedre dit energiniveau, din hjerne, din hukommelse, dine muskler, det giver dine celler ro, det er godt for dit immunforsvar og det kan forebygge rynker. Det er blot nogle få af de mange fordele ved søvn, og derfor er det også vigtigt, at skabe gunstige omgivelser for din søvn, så du kan opnå disse fordele. Det kan bl.a. gøres med en kontinentalseng. 

Hvad er en kontinentalseng? 

Hvad er en kontinentalseng? En kontinentalseng adskiller sig fra en almindelig seng ved, at den bl.a. ikke har en sengeramme. Kontinentalsenge består derudover af tre lag samlet i en: Øverst er en integreret topmadras for ekstra komfort, hvilket også skaber en hel liggeflade fremfor en delt. Derefter kommer spring- eller skummadrassen. Til sidst udgøres bunden af en boxmadras eller polstret ramme. Hvert af disse lag har deres funktion, og sammenlagt kan de bidrage til mere komfort og en bedre søvn. Du kan finde din næste seng hos https://www.sengespecialisten.dk/, der har et stort udvalg af kontinentialsenge. 

Derudover er kontinentalsenge ofte lidt højere end andre senge, så de er nemmere at lægge sig i samt at komme op af. Derudover bliver kontinentalsengen også ofte set, som en eksklusiv seng, da den kan være ekstra blød og består af en stor madras. Den store seng bidrager til et eksklusivt udseende i dit soveværelse, som hos de finere hoteller.  

Hvorfor burde jeg købe dem hos SengeSpecialisten? 

Som du kan læse, så er der rigtig mange gode grunde til at vælge en kontinentalseng. Inde hos SengeSpecialisten forhandler de kun kontinentalsenge i den bedste kvalitet på markedet. De forhandler dem fra et stort udvalg af de mest populære sengemærker, og er alle udvalgt efter kvalitet og unikke fordele – alle senge er ikke født lige.  

Der er forskel på de forskellige senge. Nogle er blødere, nogle er hårdere, nogle har en speciel fordel og andre kan noget helt tredje eller fjerde. Derudover spænder de bredt i pris. Derfor er det en god ide at prøve sengene hos en af SengeSpecialistens fysiske butikker. I kan også booke en tid hos en af deres specialister, der vil kunne give jer kompetent vejledning. 

Indret dit soveværelse rigtigt med en kontinentalseng  

Nu har du så købt den rigtige seng. Det næste trin er at indrette et smukt og roligt soveværelse, så du har de bedste rammer for en god nats søvn. Kontinentalsengen er en stor og smuk seng, så den er omdrejningspunktet for hele dit soveværelse. Derudover er det vigtigt at have et soveværelse, hvor man føler der er dejligt og roligt at være. Det vil sige, at farverne skal være dæmpet og mængden af forstyrrende elementer skal være minimal. Derudover er det vigtigt for din søvn at minimere lysforurening så meget som muligt. Så først og fremmest skal I have nogle gode mørklægningsgardiner. Derefter skal I så vidt undgå elektroniske devices, så har lysende lamper, som printere, fjernsyn, skærme etc.