Har du nogensinde hørt og en tyngdedyne eller en kugledyne? Her er der en masse forskning og erfaring der viser, at det at sove med en større vægt end hvad en almindelig dyne kan tilbyde, giver et beroliget nervesystem og en langt bedre og mere effektiv nattesøvn. Nu kan du ikke kun gøre gavn af de populære tyngdedyner, når du skal slappe sådan helt ægte af, i stedet kan du i sofaen nyde godt af de unikke og flotte tyngdetæpper.

Tyngdetæppe voksne er for alle der gerne vil have lidt ekstra ro på når de sidder i sofaen efter en lang dag eller i yndlings lænestolen med en god bog. Med det hyggelige og komfortable tæppe giver det ikke kun ro til omgivelserne med lidt ekstra stemning, men lader dig også sænke nervesystemet for en bedre indre ro. 

Tyngdetæppet er økologisk certificeret bomuld 

Der er ingen steder der bliver gået på kompromis med det flotte tyngdetæppe. Hverken når det kommer til funktion, kvalitet eller udseende. Tyngdetæppet er bestående af håndstrikket struktur laver af OEKO-TEX 100 certificeret bomuld. Det er altså naturens egne materialer, uden en til blanding af uønsket eller overflødig kemi. Den flotte grå farve kan passe ind i ethvert hjem uden at virke for tungt i udtrykket eller skille sig alt for meget ud. Dog med et udtryk der emmer af hygge og afslapning, som kan pynte på sofaen, eller som du kan tage med i seng, hvis du ønsker lidt ekstra tyngde under nattesøvnen. 

Tag tyngdetæppet med i seng 

Er du lidt i tvivl, om en tyngdedyne eller en kugledyne er det, der skal til for din nattesøvn, så kan et tyngdetæppe være et godt sted at starte. Til trods for, at tyngdetæppet ikke helt har den samme vægt, som det gør sig gældende for en tyngdedyne, så vil du alligevel kunne mærke forskellen gennem natten, og ikke mindst når du vågner igen. Med lidt ekstra tyngde hen over nattetimerne vil du kunne opleve, at det bliver meget nemmere at falde i søvn, samtidig med at du vil kunne vågne op med mere energi, efter en afslappende nattesøvn der har været mere effektiv end vanligt. På denne måde kan du med et tyngdetæppe vurdere, om det det kunne være noget for dig med en af de populære tyngdedyner. 

Få mere ud af din powernap 

Et tyngdetæppe er det perfekte stykke udstyr af supplere din powernap med. For det er noget alle kan have brug for i løbet af dagen, men det er langt fra alle der formår at udnytte den tid til afslapning som der kræves, fordi hverdagen kører i alt for højt et gear. Hjælp kroppen med at koble af og sænk dit stress niveau. Selv med 10 eller 20 minutter vi du kunne mærke en markant forskel hvis du har et tyngdetæppe over dig. Det er oplagt at have på arbejdspladsen, såvel som i hjemmet, for at give mere energi og overskud i hverdagen, med de nødvendige breaks.