Uden vi ligger mærke til det, forbrænder vi en masse kalorier ved blot at foretage normale hverdagsopgaver. Når du for eksempel passer haven, laver mad eller tager trapperne på arbejdet holder du din krop i gang konstant. Dette tæller med i din krops sundhed, og jo flere aktiviteter du foretager dig, jo sundere bliver din krop. Når du er ude og opleve nye ting, for eksempel under en rejse eller på opdagelse i lokalområdet, så holdes din krop aktiv og holder dig sund og aktiv. Du kan få et bedre overblik over din krops sundhed og dit aktivitetsniveau med et smartwatch. Dermed bliver alle dine dagsaktiviteter og alle dine oplevelser tracket, så du kan se, hvordan din sundhed og din krop har det.

Track dine aktiviteter og din krop

Med et smartwatch til herrer får du mere end bare et klassisk ur. Udover at vise klokken får du nemlig også en touchskærm, hvorfra du har adgang til et smart system. Herinde kan du tracke din krop og dens udvikling. For eksempel kan du måle din puls, måle din hjerterytme, tælle antal kalorier du har forbrændt på en dag, samt holde øje med din søvn. Dermed får du det ultimative redskab til at sikre, at din krop holdes sund og tilpas. Køb smartwatch til herre og opdag hvor mange detaljer du kan lære om din egen krop via dit ur.

Udover tracking af din krop kan du også tracke dine aktiviteter. For eksempel er det blevet meget populært at tælle antal skridt per dag. Men derudover kan du også tracke for eksempel din løbetur, hvor en GPS vil give dig en måling på antal kilometer løbet og din gennemsnitsfart. Mange smartwatches til herrer kan også tracke flere forskellige sportsgrene såsom svømning, cykling, vandring og mange flere. Det er forskelligt fra model til model hvilke sportsgrene som kan trackes via dit ur.

Find det perfekte ur til dig

Der findes et hav af flotte smartwatches til herre. Når du skal finde det rette ur kan du med god fordel overveje følgende:

  • Egenskaber og features. Overvej præcist hvilke detaljer, som du gerne vil have dit ur til at kunne. For eksempel kan du lede efter et ur som lader dig tracke din specifikke sportsaktivitet. Det kan også være at du gerne vil tracke din søvn, og så er dette en detalje som du kan holde øje med.
  • Design og look. Der findes mange forskellige farver og designs af ur. Overvej hvad der vil passe godt til din stil. Det kan være du har en bestemt farve som du ønsker dit ur i. Det kan også være størrelsen er afgørende. Nogle smartwatches til herrer er små og har en firkantet skærm, mens andre ure har en stor ur flade med et rundt hoved.
  • Materialer. Afhængigt af hvad du vil bruge dit ur til, kan det være en god idé at tænke over materialet som det er fremstillet af. Hvis du for eksempel har planer om at svømme med det, så kan en gummi rem være en god idé frem for et metal ur.