Der findes næsten ingen grænser for de mange steder, hvor du kan anvende et whiteboard. Du kan både anvende det på arbejdspladsen, derhjemme, i sportsforeninger og meget mere. En whiteboard tavle lille er nemlig gerne til at skabe overblik. Ligesådan er whiteboardet også en fremragende løsning, når der skal overleveres korte beskeder. Derfor findes der næsten ikke det sted, der ikke kunne drage fordel af en whiteboard tavle lille.

Vælg netop den størrelse whiteboard, som du har brug for

Det er vidt forskelligt, hvilken slags whiteboard folk har brug for. Derfor kan du naturligvis også få whiteboards i flere forskellige størrelser og designs. Det er vigtigt, at tavlen passer til netop det miljø, som du skal anvende den i. Der er nemlig forskel på, om du skal anvende tavlen i et klasseværelse, i entreen derhjemme eller i en sportshal.

Træf et bæredygtigt valg, når du skal bruge et lille whiteboard 

Du behøves absolut ikke gå på kompromis med bæredygtigheden, når du skal bruge en whiteboard tavle lille. Du har nemlig mulighed for at købe tavler, der er fremstillet af FSC-certificerede materialer. Det betyder, at bevarelsen af miljøet er indtænkt i hele fremstillingsprocessen.

Mere konkret betyder det, at producenter stræber efter at anvende den fremstillingsmetode, der skåner miljøet mest muligt. Derudover stræber de også efter at kompensere for den CO2-udledning, der sker under produktionen. Det kan blandt andet være gennem at plante træer i samarbejde med Trees for All.

Derfor har du mulighed for stadig at opretholde en bæredygtig arbejdsplads eller et bæredygtigt hjem, når du gerne vil have et whiteboard.

Sådan vælger du den rette whiteboard tavle lille

Når du skal anvende en tavle, bør du altid starte med at præcisere, hvad tavlen skal anvendes til. Helt konkret bør du spørge dig selv, hvem der skal bruge tavlen. Er det dig? Dine børn? Dine medarbejdere eller nogle helt fjerde. Når du kender slutbrugeren af produktet, er det nemmere at vælge det rette produkt.

Derefter skal du spørge dig selv, hvad tavlen primært skal bruges til. Er det brainstorming? Overlevering af information? Når du er mere klar over, hvad tavlen helt præcis skal bruges til, kan du bedre vælge den rette tavle.

Herefter bør du spørge dig selv, hvor tavlen skal placeres. Skal den hænge i entreen derhjemme, eller skal den ind på teenageværelset? Skal den hænge på dit kontor eller skal den stå i et kontorlandskab? Når du ved, hvor tavlen skal placeres, kan du vælge den størrelse, som du skal bruge. Nogle skal bruge et whiteboard tavle lille, andre skal bruge en større model.

Vælg en leverandør, der kan vejlede dig

Umiddelbart lyder det ret simpelt at købe en ny tavle. Men hvis du gerne vil have det ultimative ud af din tavle, er der flere overvejelser, som du bør gøre dig. Derfor er det også altid en god idé at købe din tavlen gennem en erfaren leverandør, der kan vejlede dig bedst muligt.