Hvis din gamle lædertegnebog er gået i stykker eller er blevet for stor at gå rundt med, kan du overveje at anskaffe dig en kortholder. En kortholder er nemlig til dig, der ønsker en smart måde at opbevare dine kort, der hverken fylder for meget eller er upraktisk at bruge. I en tid hvor de fleste ikke længere bruger kontanter, kan det være besværligt at gå rundt med en gammeldags tegnebog der har for mange lommer, når man egentlig kun skal bruge sine kort. En kortholder sikrer dig blandt andet også mod tyve, der vil have sværere ved at snige penge ud af dine lommer.

Optager ikke for meget plads

Kortholderen er blevet mere og mere populær nu, hvor meget af betalingen foregår digitalt eller ved blot et swipe med sit kort. Derfor skal udvalget af tegnebøger selvfølgelig også følge med og det er her hvor den moderne og smarte kortholder kommer ind i billedet. Kortholderen er utrolig nem at bruge, optager ikke for meget plads og ser også smart ud.

Ligesom med de ordinære tegnebøger, findes der i dag også rigtig mange forskellige slags kortholdere, der varierer i design og størrelse. På denne måde er man sikret et godt udvalg, så man også kan få fingrene i en flot kortholder uden at blive skuffet over dets æstetik eller størrelse. En god kortholder kan også – ligesom en ordinær tegnebog – holde sig i mange år uden at opleve slid.

Sikr dig mod tyve

Man hører ofte om hvor snedige og hurtige lommetyve, kan være når de stjæler uvidende folks punge på gaden, i caféer eller i offentlig transport. Hvis man går rundt med en masse kontanter, er der højst sandsynligt ingen måde at få dem tilbage på, hvis man får sin pung stjålet, da det er kontanter de fleste tyve er ude efter.

Men når man bruger en kortholder, som for eksempel fra mærket Secrid kortholder, behøver man ikke at frygte at få alle sine penge stjålet, da man ikke går rundt med sine penge i kontanter på samme måde. En diskret kortholder i lommen vil med al sandsynlighed ikke blive opdaget af tyve lige så let som en tegnebog bugnende fyldt med kontanter og diverse kvitteringer.

Nem at bruge

Får man køber sin kortholder kan det være en meget god idé at vide hvor meget plads man skal bruge i sin nye kortholder. På denne måde bliver kortholderen en hel del nemmere og mere overskuelig at bruge – og man behøver heller ikke at lede i lang tid efter et specifikt kort. Hvis man er typen der går rundt med blot de vigtigste kort, såsom kreditkortet, sundhedskortet og kørekortet, er den helt smalle kortholder det bedste bud.

Men hvis man på den anden side er typen der har det bedst med at gå rundt med et par kontanter, der kan bruges i en nødsituation eller kvitteringer der skal gemmes væk på et tidspunkt, er man bedre stillet med at vælge en lidt større kortholder, hvor alle ens ting kan være i.