Vil du gerne sikre dig, at alle til en konference, festival, udflugt eller andre store arrangementer ikke er i tvivl om, hvor dine folk hører til? Så overvej, om en investering i keyhangers med tryk, skal være det fælles tilbehør, der gør det klart for alle, hvem der hører til hvor.

Med keyhangers med tryk, kan du sikre blandet andet din skoles, din virksomheds eller en tredje form for stor gruppes udstråling af fælles identitet. Så ved de, hvor de hører til – og andre ved det. En gruppe, med samme keyhanger med tryk, kan derfor sende et stærkt signal om sammenhold og tilhørsforhold

Signal om orden og tilhørsforhold til konferencer

Ønsker du, at du og dine ansatte udsender et signal om orden og tilhørsforhold til konferencer og messer? Det kan du sikre, ved at udstyre alle dine ansatte med en ens keyhanger med tryk, hvorpå firmaets logo eller navn er trykt. Heri kan de bære et identifikationskort som viser, hvem de er, og hvad deres stilling er – og vigtigst af alt, for hvilken virksomhed de er det.

På den måde sikrer du, at besøgende på din stand til konferencer og messer ikke er i tvivl om, hvem de snakker med og hvilket firma, de er repræsentanter for. Det sender også et godt signal, hvis nogle fra dit firma bevæger sig rundt hos andre stande, mens de bærer deres keyhanger med tryk fra den virksomhed, som de selv er fra.

Signal om sammenhold til festival og andre udflugter

Send et signal om, at gruppen du er afsted med til en festival eller andre udflugter blandt andre mennesker, hører sammen. Det kan du, ved at alle fra gruppen bærer samme keyhanger med logo eller tryk, fra det sted de hører til. Hertil kan det være en fordel, at alle i gruppen også bærer Id-kort.

Det kan især være en fordel, hvis gruppen består af børn. Så hvis de bliver væk eller har brug for hjælp, kan alle ved hjælp af Id-kortet og logoet på keyhangeren se, hvem de skal kontakte.

Det kan også være en god måde at sprede reklame om det sted eller den organisation, som gruppen tilhører. Det sker ved, at gruppen bærer reklame i form af keyhangers og signalerer sammenhold og orden.  

Signal om funktion og faglighed for virksomheden

Hvis du har en gruppe ansat til et arrangement, eller som nævnt har en del ansatte med på en konference eller messe, så kan du sende et hjælpsomt signal til andre.

Det kan du ved, at de med en keyhanger viser, hvilken funktion de har og hvilken virksomhed, de er ansat for. På en festival er det en fordel hurtigt at kunne se, hvem der er ansat, hvis der er opstået problemer eller spørgsmål. Til en konference er det en fordel at vide, hvem fra hvilken virksomhed, man snakker med. Så på den måde kan du, med en keyhanger med tryk, sikre at du sender de ønskede signaler.