For mange er firmajulegaven faktisk en vigtig ting. Det er noget, som man ser frem til, og man betragter det måske også lidt som en slags tak for ens indsats igennem året, der lige er gået. Hvis du er chef, så kan det være, at du synes, du står med en svær opgave, når du skal give dine ansatte firmajulegaver. Så er det heldigt, at du er havnet på denne artikel. Hvis du læser med her, så finder du nemlig ud af, hvordan du kan være sikker på at give alle dine ansatte gode firmajulegaver.

Alle får det, de gerne vil have

Du tænker måske, at det er en helt umulig opgave, at du skal give alle dine ansatte det, de drømmer om. Det er jo ikke sikkert, at du kender dem så godt personligt, og hvis du også har mange ansatte under sig, så bliver det pludselig også en meget tidskrævende opgave, og som selvstændig ved du nok, at ”tid er penge”. Derfor er det heldigt, at der findes en meget bedre løsning. Der findes nemlig firmaer, der er dedikerede til at gøre det nemmere for chefer at give deres ansatte firmagaver. Det foregår sådan, at man køber gavekort til alle de ansatte på et vist beløb. Så får de det, man kan kalde for firmajulegaver vælg selv. Du vælger, hvilket beløb de må vælge en gave for, og så bliver de præsenteret for et udvalg, som de kan vælge mellem.

firmajulegaver

Du kommer ikke til at gøre forskel

Det er smart at bruge denne metode, fordi den er mere skudsikker. Hvis du selv skulle ud og købe gaver til hver og enkel, så kunne det nemt betyde, at du kommer til at gøre forskel. Det er klart, at der er nogle af dine ansatte i virksomheden, som du er tættere med end andre. Det er helt naturligt, men det betyder også, at det bliver enormt svært at give alle lige gaver.

Du sparer tid

Som nævnt, så kommer du også til at spare rigtig meget tid. Hvis du skulle ud og købe julegaver selv, så kunne det nemt være noget, som du skulle bruge en hel dag måske. Måske endda flere – afhængigt af, hvor mange ansatte du har under dig.

Vær den gode chef

Der er mange ting, man kan gøre for at være en god chef, men det er også vigtigt, at man husker at belønne sine ansatte. Derfor er dette den mest skudsikre metode, når du skal give firmajulegaver. Du skal dog huske, at der er nogle regler i forhold til SKAT i forbindelse med, hvor høje beløb du må give gaver for. Det kan du nemt læse mere om på deres hjemmeside. Hvis du overstiger beløbet, så betyder det nemlig, at dine ansatte skal betyde skat af deres gaver. Det tager bare en smule af glæden af det. Der er stress nok i julen, men i år der behøves indkøb af firmajulegaver ikke at tilføje til stressen.