Har du set, hvor trendy det er for mænd at gå med mange smykker, og vil du gerne være med på moden? Men ved du ikke helt, hvor du skal kigge efter en halskæde til mænd henne, eller hvordan du finder den rigtige til dig? Du kan her finde ud af, hvordan du finder den rigtige stil af halskæde til dig og om det er guld eller sølv smykker, der passer bedst til dig. 

Sådan finder du den rigtige stil af halskæde til dig 

Der findes mange forskellige typer af halskæder til mænd, så det kan godt være svært at navigere i, og ikke mindst at finde den helt rigtige Halskæde til mænd, der passer til dig. Hvis du ikke er vant til at gå med halskæde, så kan det godt være svært at finde ud af, hvilken type halskæde, der passer til dig og din stil. Det kan være en god idé at kigge på den stil, du har nu. Hvis den er meget simpel og minimalistisk, så kan det være en god idé at vælge en simpel halskæde til mænd, som ikke larmer for meget. 

Hvis du har en mere rå stil og godt kan lide at eksperimentere med farver, materialer og generelt dine outfits, så kan du sagtens vælge en halskæde, der er mere rå og et statement. Der findes så mange fede halskæder til mænd, at det kan være svært at vælge. Det kan være en god idé at sidde og kigge en masse forskellige styles igennem, for at du kan få inspiration og dermed blive klogere på, hvad der er noget for dig. 

Find ud af om guld- eller sølvsmykker passer bedst til dig 

Har du siddet og kigget på forskellige halskæder til mænd, og synes du det er svært at finde ud af, om du er mest til guld eller sølv smykker? Det kan være, at du har en præference til, om din halskæde skal være sølv eller guld, men at du ikke ved, hvad der vil passe bedst til dig. Hvis du kigger på dine blodårer, så kan du hurtigt lave en test.

Hvis dine blodårer er mest til den grønlige side, så er det guld smykker, der passer bedst til dig. Hvis dine blodårer er mest til den lilla side, så er det sølv smykker, der passer bedst til dig. Hvis det er en blanding, så er din hudtone neutral, og så kan du gå med begge dele. 

Der er jo intet rigtigt og forkert, når det kommer til stilarter og mode, så du kan vælge at gå med guld eller sølv alt efter, hvad du synes er pænest. Det er jo helt op til dig, netop fordi det er din stil og din måde at udtrykke dig på. Hvis du gerne vil prøve enten guld eller sølv smykker af, så kan du spørge et familiemedlem, om du må låne en halskæde i guld og i sølv, så du kan finde ud af, hvad du bedst kan lide.