Sommertiden er ved at komme til os. Der er kommet flere solskinstimer og temperaturerne er også ved at være mere udholdelige. Det betyder at de varme, tykke vinterjakker er begyndt at havne i skabet og er blevet byttet ud med en tyndere jakke som fungerer til de skiftende vejrforhold. Men forårssæsonen er også den tid hvor vi skal begynde at tjekke op på de ting vi kommer til at skulle bruge i sommeren. 

Om det er beklædning, redskaber eller planer, så er det altid godt at være forberedt. Med god forberedelse er man bedre sikret at sommeren bliver succesfuld og minderig.

Opdater garderoben

Et af de klassiske hængepartier man kan møde ved sommeren, vil være noget af de forfaldende sommertøj fra sidste år. Børnene er blevet større og de gamle sandaler er formentlig gået hen og blevet for små. Måske har man lagt sig lidt ud henover julen, eller også har dit nytårsfortsæt formået at rasle kiloene af dig så du ikke kan passe dine egne badeshorts. 

Særligt fodtøj er vigtigt. Et par gode, friske Ecco børnesandaler kan gøre en rigtig stor forskel. For det første så undgår du den sure lugt fra skoene efter at man har vadet i timer på stranden eller ned ad gågaden. Dernæst vil det være rart med nogle nye sandaler som gør det behageligt at gå i de forskellige, tørre terræner, hvor man lige får lov til at mærke en mild brise der kan køle de brændende fusser lidt. 

Men selvom det er smart at få købt sig nogle Ecco børnesandaler, så kan det også være en god idé at være forberedt med lukkede sko. Det danske sommervejr kan være utilregneligt. Visse dage vil helt bestemt være vejr for sandaler, så der kan leges ved grusvejen. Imens kan andre dage være kølige – særligt ved morgentimerne – og for at undgå en forkølelse bør man undgå sandalerne.

Planlæg og indkøb

Andre gange kan sommerplanerne også være baseret på noget som man snakkede om året forinden. Sidste år lejede du måske et sommerhus. I sad i bilen på vej derop og glædede jer til at spille badminton på den grønne plæne. I havde læst i beskrivelsen at der var et skur med der indeholdt grej til aktiviteter man kunne lave i haven. Der forventede I næppe at der var tale om hynder til udendørsmøblerne, en grill og dets værktøj, samt en lille bold. Der var altså ikke noget badmintonsæt.

Nu året efter har I set frem til at skulle på ferie på disse kanter igen. Hvis I er så heldige at I kan huske hvad I manglede sidste gang, så har I nu en periode hvor I kan undgå at det gentager sig. Det er også en fin mulighed for at få lavet nogle familieture sammen; finde ud af hvad børnene er interesseret i og komme lidt ud. Potentielt kan man blande det sammen med den tur I alligevel skal lave for at købe nogle nye børnesandaler.