Konfirmationstiden kommer igen hvert år, og mange oplever at skulle til flere konfirmationer – men det store spørgsmål er ofte: hvad skal man give i gave? Skal man holde sig til ønskelisten eller være kreativ? Og hvis man skal være kreativ, hvor kreativ kan man så tillade sig at være?

Der er ofte også forskel på, om det er en pige eller en dreng der skal konfirmeres. Hos pigerne er der et helt klart ønske, som ofte går igen og igen, som har været en del af konfirmations ønskelister i mange, mange år – nemlig Daisy serien fra det danske brand Georg Jensen. 

stilrent smykke

Daisy af Georg Jensen

Serien Daisy af Georg Jensen er helt ikonisk, kendt og elsket for dens elegante udtryk. Den består af de smukke marguerit blomster, og kommer i mange forskellige design – både som vedhæng, øreringe, armbånd, halskæder og ringe. Designet er klassisk og tidsløst. Til konfirmanderne ser man ofte et sæt af halskæde, øreringe og ring på ønskelisten til konfirmationen. De smukke margueritter kommer i flere forskellige størrelser og hele kollektionen kommer både i forgyldt og i sølv. 
Det kan anbefales at søge hjælp i smykke- og urforretninger, da de ofte har stor erfaring indenfor netop disse gaver. Bonell’s Smykker & Ure i Fields har et stort udvalg af eksempelvis lækre ure og unikke smykker, som man flere år efter sin konfirmation, stadig vil bruge og kunne mindes den store dag. Det er ofte de tidsløse og klassiske ure og smykker, som følger en resten af livet. Det tidsløse og klassiske er med til at gøre, at det kan bæres af alle aldersgrupper, og derfor er det oplagte gaver til netop en stor dag som konfirmation, da gaven ofte kan holde for evigt og være et unikt minde om både dagen og personen bag gaven.