Du behøver ingen undskyldning for at holde fest for hverken familie eller venner. Kald det en tidlig fødselsdagsfest, en halvvejs-til-jul-fest, en forårsfest eller en sommerfest, hvad der nu lige passer. Der er altid plads til fest. Men, hvis der ikke er en speciel anledning, så kan du heldigvis selv gøre festen endnu mere festlig og gøre den til noget helt særligt, ved at gøre den til en temafest, hvor alle skal klæde sig ud! Og husk altid at have en ekstra hat eller andet sjovt i ærmet, til dem, der ikke møder op i udklædningstøj alligevel! Kig forbi www.partybutikken.dk og find alt hvad du har brug for! Her har du to bud på rigtig sjove temaer.

Piratfest på den varme sommerdag

Piratfest en nok en af de sjoveste fester at klæde sig ud til og så absolut også at komme til! Pynt stuen eller udestuen op som en vakkelvorn gammel havnekro, eller hold festen udenfor, på stranden hvor i er forlist. Pynt op med tænder og kister, gamle skatte og rom. Masser af rom. Aldrig har du haft en bedre undskyldning for at købe ekstra flasker rom med hjem! Er I ved vandet, så husk endelig at få lavet en planke, som alle skal gå ud!

Udklædning til piratfesten er nem, da den kan klares på et hvilket som helst budget. En bandana, en stribet trøje og en klap for øjet er nok, men vil man imponere med sin udklædning er der masser af muligheder. Mest oplagt er selvfølgelig den mest prangende piratkaptajn verden endnu har set. Her skal du nok lige lidt på udkig efter ekstra props til udklædningen!

Dit fornemmeste job som vært er at sørge for at der er drinks til alle og ekstra props til når legen bliver rigtig god hen på aftenen. F.eks. skal der da være sværd, så man kan udfordre til duel!  

cowboy

Cowboys og indianere i stald eller gildesal

Cowboys og indianere er et fantastisk tema uanset hvor festen skal holdes, men den egner sig specielt til gildesalen eller stalden. Pynt op som var i alle i den lokale saloon. En svingdør kan laves af pap og stemningen bliver hurtigt sat med en halmballe, en saddel eller lidt seletøj, hestesko og kaktus på bordet. Der er god plads til en rigtig bar i temaet. Udenfor sætter du selvfølgelig en tipi op og laver bål, hvor der kan deles fredspibe rundt senere på aftenen!

Udklædning er stadig nem. Hvem har ikke en skjorte og et par jeans, eller en fin sommerkjole? Alt der så skal til er en cowboyhat og tunge støvler! Vil man pynte lidt ekstra på udklædningen er props som støvlesporer og pistoler næsten nok! Indianerkostumet kan være lidt mere tricky, da vi jo sjældent går sådan klædt nu til dags. Heldigvis er der masser af bud på indianerkostumer online og de koster sjældent det store!

Din opgave som vært er selvfølgelig at skabe stemning. Hæng WANTED plakater op af gæsterne eller brug dem som bordkort, udnævn en høvding og en sherif og husk fredspiben!