Har du brug for noget nyt til din indretning? Nye inputs? I Danmark kan det hurtigt blive sort og hvid og neutrale farver, hvilket kan synes kedeligt i længden. Efterhånden bliver det mere og mere populært at have farvede vægge, møbler i farver og træ. Det er en trend, som helt sikkert giver mere farve, lys og flere muligheder i indretningen. Læs med her for at blive klogere.

Træ hitter

Møbler i træ har altid været en del af den danske indretning, men nu er det blevet mere populært igen. Det kan både være mere mørke møbler i mahogni, men også møbler i lys egetræ er blevet populært. Det er for eksempel oplagt at få nogle fine hylder i egetræ. De kan pynte i stuen, på et værelse eller på soveværelset. Der kan stå bøger på, en plante, lys eller en billedramme. Fantasien sætter ingen grænser, og den vil gå godt til en farvet væg eller en hvid væg, hvis du er mere til det. Hübsch er et mærke, der laver reoler og hylder i egetræ. Find Hübsch reol her.

Find Hübsch reol

Farvede vægge

Farvede vægge er blevet mere populære igen. Det kan være én væg i stuen, eller det kan være hele stuen, der skal være blå, lysegrå eller en basefarve. Du bestemmer helt selv, og de blå vægge kan sagtens matches med en grå, orange eller gul sofa. 70’erne har vundet mere indpas igen, hvor farver var det helt store hit. Du kan være med på bølgen og skabe masser at se på i din indretning.

Dansk design

Dansk design har længe været populært. Vi kender alle Kay Bojesen aben, kähler vasen og Rosendahl. Der er masser af dansk design, som er super flot, stilet, funktionelt og samtidig vil passe godt ind i din indretning. Hvis du er lidt træt af de meget gængse vaser og skulpturer, kan du prøve dig af med antikke og retro møbler eller designvarer. Der findes masser af antikmarkeder i Danmark, du kan gå på auktion eller forsøge dig i genbrugsbutikker. Her finder du virkeligt varer, der er unikke.

Tørrede blomster

Tørrede blomster er det nye. Planter har længe været en del af indretningen, men tørrede blomster er super flot og praktisk. De holder meget længe, og du kan få en flot tørret buket i farver, der passer til din indretning. I dag laves de super flotte, og mange bruger også at få tørret deres brudebuket, hvis du har eller skal have sådan en.

Unik indretning

Selvom de fleste danske hjem minder lidt om hinanden, så er det vigtigt at tænke på, at indretningen skal afspejle dig, og hvad du synes, er fedt. I dag kan du indrette dit hjem, som det passer dig. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme, og at du synes, det er behageligt og komfortabelt at være i dit hjem. Det er det største fokus, når du skal indrette dit nye eller gamle hjem. Det er vigtigt, at du føler dig hjemme.