Er du træt af at stå og bikse den samme kedelige madpakke sammen hver aften? Så kan det være, at en frokostordning er noget for dig. Hos Ryde Gastronomi får du kun madlavning og kvalitet i topklasse. Lækker frokost hver dag uden at løfte en finger selv – velbekomme! 

Hvorfor vælge en frokostordning? 

Det kan nogle gange være svært at finde tid og overskud til at lave en madpakke. Der er som regel ej heller den store fantasi og kreativitet bag en madpakke, og det ender ofte i den samme kedelige rugbrødsmad. Hvis du vælger at tilknytte dig og din virksomhed til en frokostordning hos ryde-gastronomi.dk, kan du være sikker på, at der er fuld smæk på kreativitet, smag og gode ingredienser i din frokost hver eneste dag. God mad gør en forskel for medarbejdernes sundhed og effektivitet. 

Hvem er Ryde Gastronomi? 

Ryde Gastronomi blev stiftet af de erfarne gourmetkokke, Torben Ryde og hans kone Mette Ryde. Torben har gennem mange år arbejdet med smagen og balancen i sin mad og udfordrer ofte sig selv og personalet i sit køkken på smagsoplevelsen. Hans mål er altid at gøre sit bedste for at levere den bedste mad og den bedste kundeservice. Maden bør, ifølge Torben, altid laves fra bunden, på traditionelle råvarer, og altid med et lille tvist. 

Hans kone Mette Ryde er, ligesom Torben, også uddannet kok. Hun har boet i Frankrig i forbindelse med restaurantskolen, og har bl.a. været dessertkok på Noma og Kong Hans kælder 

Ryde Gastronomis historie 

Ryde Gastronomi blev grundlagt i 2006 og tilbyder frokostordninger til virksomheder i Storkøbenhavn. Om det er to eller to hundrede mennesker er ligegyldigt. Du får altid en sund, varieret og utrolig lækker frokost gennem Ryde Gastronomi. 

Hjemmelavet mad 

Hos Ryde Gastronomi, får du altid mad lavet helt fra bunden af. Alt er sammensat og afstemt af Torben og Mette, således at mængden og råvarerne altid er optimeret og smager godt, samt giver en god mæthedsfornemmelse.  

Bæredygtig mad 

Der bliver ikke blot taget ansvar for at maden smager godt, men også måden hvorpå vor behandles på. Ryde Gastronomi prioriterer altid bæredygtighed og lokale råvarer, i det omfang det giver mening. De bestræber sig altid på at undgå madspild, og genbruger altid hvis muligt. Dette gør de for at skåne vores klima. De har tilmed også installeret solceller på taget, af netop samme årsag. 

Har du nogle særlige præferencer til din frokost? 

Har du nogle allergier, er vegetar eller veganer, tager de altid forbehold for dette. Selv hvis du blot har nogle bestemte præferencer til din frokost, skal du endelig ikke tøve med at informere dem. De tilbyder denne service, uden noget pålagt gebyr. 

Hvad får du i en frokostordning? 

Du får altid en velsmagende og velafbalanceret frokost, ved en frokostordning hos Ryde Gastronomi. I en frokostordning får du bl.a. en varm ret, diverse salater og tilbehør, hjemmebagt brød og meget meget mere. Du kan som sagt også altid få tilpasset din frokost, lige præcis til dine behov, skulle du have nogle allergier eller andre præferencer.