Af de kloge mennesker, er det rådgivet at man er aktiv i minimum en time hver dag. Det lyder som meget, men det er det egentlig ikke. Tænk på det sådan her: Når du har haft en time med bevægelse, har du alligevel 23 timer tilbage af døgnet. Det er ret mange timer. At have den her time om dagen kan gøre vidundere! Hvis du dyrker motion i en time hver dag, er du først og fremmest et sundt menneske. For det andet kommer du til at sove bedre, falde nemmere i søvn og få mere ud af din søvn. Derudover hjælper motion på overskud i hverdagen, så det er helt sikkert også et stort plus!

Hvordan kommer man i gang med at dyrke sport?

En ting er at beslutte at begynde at dyrke sport/bevæge dig hver dag – en anden ting er rent faktisk at gøre det. Det kræver selvdisciplin. Selvfølgelig kræver det også at du dyrker en sport som du kan lide, så den daglige motion ikke er en byrde, men noget du nyder. Mange mennesker spiller fodbold. Det er en holdsport. Det er hyggeligt, sundt og fedt hvis det er noget for en. Andre svømmer. Det er en sport hvor man er alene. Så er der badminton, hvor du både kan være sammen med andre og være alene. Ikke styr på udstyret? Forza Badminton kan helt sikkert hjælpe dig med at komme godt i gang med at spille badminton og finde noget udstyr specielt til dig, i ordentlig kvalitet! I mange haller, kan man som familie, venner, kærestepar – eller hvad end man er – leje badmintonbaner.  Dette gør det nemmere for dig og den/de du vil spille badminton med.

badmintonketcher og fjerbold

Hvorfor er motion vigtigt?

Motion i sig selv er meget vigtigt fordi det har disse fordele: bedre søvn, mere overskud, bedre koncentrationsevne, sundere krop og meget mere. Ikke nok i det, er motion også vigtigt fordi det har mere personlige fordele. Det vil sige sociale fordele. Uanset om man svømmer, spiller fodbold, håndbold, badminton eller hvad man gør, har man et hold. Når man har et hold, kan det udvikle sig til venner og hermed forbedrede sociale kompetencer. Dette vil ikke kun være en fordel i momentet, men også i fremtiden! Problemet med dette er dog at mange giver op, når de finder ud af hvor meget ”udstyr” det kræver at dyrke den sport de har sat sig for. Som der ses, har Forza Badminton noget godt udstyr – både til nybegynderen og den trænede. Dette gør det nemmere at komme i gang.

Hvem kan man dyrke sport med?

Hvem man kan dyrke sport med, er helt op til dig selv. Hvis du er mere komfortabel med at dyrke sport samen med nogle du kender godt – og dermed er tryg ved – er dette godt for dig! Dog kan du, hvis du har lyst, dyrke sport med fremmede mennesker. Det kan være rart at starte ud med at dyrke sin sport med nogle man kender – for eksempel venner, familie, kæreste – men efter noget tid kan du føle dig klar til skridtet videre.