Der findes ikke noget værre end dødsfald. Det tærer hårdt på alle i familien og kræver en ekstraordinær indsats både fysisk og mentalt. Der skal planlægges begravelse, der skal fordeles arv, der skal skrives nekrolog og bestilles gravsten.  

Det er noget, der kan gå mange mennesker på. I sorg er vi skrøbelige mennesker. Derfor kan det være svært at håndtere alle de mange opgaver, der pludseligt rager op over én.  

Heldigvis er der hjælp at hente. Ved dødsfald kan du få en bedemand til at hjælpe dig gennem hele processen. Bedemænd kan hjælpe med kiste, gravsten og begravelse. På den måde kan du fokusere på sorgen og på at mindes den afdøde.   

Bedemand i Hvidovre  

Kommer du fra Hvidovre og har brug for en bedemand? Intet problem. Der er bedemand Hvidovre også. De er altid til rådighed og kun et opkald væk.  

Samtalerne kan foregå i dit eget hjem, hvis du ønsker det. Når sorgen er til stede, er det dejligt at være der, hvor man føler sig tryg. Derfor kan det være et kæmpe plus at mødes derhjemme. Det er trygge, kendte omgivelser.  

Den Frie Bedemand tager forbehold for din sorg og kommer derfor gerne hjem til dig. Du kan få en uforpligtende samtale, så du kan finde ud af, om Den Frie Bedemand er noget for dig.  

Uanset hvordan og hvorledes så er du og dine nærmeste i centrum. Og der bliver taget forbehold for jeres sorg. De er empatiske og kan støtte jer med en god og gennemtænkt vejledning. Så behøves I ikke stå med det hele selv.  

De ved nemlig godt, at en begravelse kan være umulig at overskue som pårørende. Derfor sætter de en ære i at gøre meget af arbejdet for jer. Så kan I nemlig værne om mindet og hinanden imens.  

Begravelsen kræver meget planlægning  

En begravelse kræver meget planlægning. Der skal bestilles gravplads, gravsten. Der skal vælges salmer. Der skal aftales dato og tidspunkt. Og hvordan gør man nu lige det? Hvordan tager man bare kontakt til kirken?  

Alle de ting behøver du slet ikke at tænke på med Den Frie Bedemand. Bedemændenes primære opgave er at sørge for, at bisættelsen bliver så fantastisk som overhovedet muligt. En bisættelse skal være helt perfekt. Alt skal gå op i en højere enhed. 

Derfor er det også vigtigt, at I vælger nogle gode bedemænd. Bliver bisættelsen dårlig kan den ikke gøres om. Den Frie Bedemand gør alt for at skabe den perfekte bisættelse og kirkeceremoni.  

Det gør de blandt andet ved at gøre præstens tale så personlig som overhovedet mulig ved at inddrage de pårørende. Det gør jeres bisættelse lige så unik som den afdøde. På den måde kan I alle mindes den afdøde på den smukkeste måde overhovedet muligt.  

Den Frie Bedemand planlægger ikke noget uden, at de pårørende er fuldstændigt enig i planen. Kontakt dem derfor, hvis der er opstået et dødsfald i familien, og I har brug for den bedst mulige hjælp.