Rigtigt mange mennesker vælger e cigaretter frem for almindelige cigaretter – og med god grund. En e cigaret er nemlig skabt til at stimulere en rygeoplevelse hos forbrugeren uden at inkludere de skadelige stoffer, som findes i almindelige cigaretter. E cigaretten udskiller ikke røg, men derimod harmløs damp. Du kan tilkøbe en masse forskelligt udstyr til e cigaretter – eksempelvis startpakker. Læs meget mere om dette herunder.

Hvorfor vælge en e cigaret startpakke?

Der er rigtigt mange gode grunde til at vælge en startpakke, når du begynder at ryge e cigaretter. Når du skal ryge e cigaretter for første gang, kan det være en smule svært at finde ud af hvilken e cigaret, der passer bedst til dig, hvilken smag du skal vælge, og hvilke krav du selv har til en e cigaret. Der findes mange forskellige startpakker til e cigaretter, der alle indeholder noget forskelligt. Ved hver startpakke kan du læse om indholdet, og på denne måde kan du finde ud af, om pakken passer til dig og dine behov. Du kan for eksempel vælge en e cigaret startpakke med en bestemt smag, en bestemt e cigaret eller et bestemt design – det er helt op til dig at vælge! Fælles for alle startpakkerne er, at alt er samlet og klar til brug. Det bliver ikke meget lettere at bruge en e cigaret.

e cigaret startpakke

E væske til din e cigaret

En af fordelene ved at bruge en e cigaret frem for en almindelig cigaret er som sagt, at det ikke udskiller almindelig røg, men derimod blot harmløs damp. Disse dampe består af væske, som du helt selv kan vælge. Du kan vælge mellem mange forskellige smage til din væske – det kunne for eksempel være klassiske smage som jordbær, vanilje eller citrus. Der er mange forskellige at vælge imellem.

Når du har valgt din ønskede startpakke, skal du tænke over hvilken smag, du kunne tænke dig til din e cigaret. Denne smag vil blive inkluderet i din startpakke, og du vil kunne starte stille og roligt op med en smag, du kan lide og nyder.

Stil spørgsmål og vær nysgerrig

Når du skal starte med at ryge e cigaret, og vælger en e cigaret startpakke, der passer til dig, er det vigtigt, at du husker at være nysgerrig og få stillet alle de spørgsmål, du måtte have. Det er enormt ærgerligt at komme hjem med sin nye, lækre e cigaret uden at vide hvordan man bruger den. Der findes mange professionelle på området, som med sikkerhed vil kunne svare på alle dine finurlige spørgsmål – uanset hvor svære de måtte være. Det er altid bedre at stille et spørgsmål for meget end et spørgsmål for lidt!

For at du får den bedst mulige start, er det også vigtigt, at du laver din egen research på området og sikrer dig, at du kender alle reglerne inden for rygning med e cigaretter. Der kan være forbehold og regler, der er vigtige for dig og lige netop din måde at ryge på.

Held og lykke med din nye e cigaret og startpakke!